Premiile Golden Globes 2021

Globurile de aur, HFPA

Globurile de aur au fost mai degraba ciocolatii! Dacă între nominalizați era un afro-american, sigur era votat. Firește, inclusiv după modelul Heath Ledger: post mortem a luat Pantera Neagră, apoi Chadwick Boseman pentru “Ma Rainey’s Black(?!) Bottom”.

Ma Rainey’s Black Bottom
David Lee/Netflix

Andra Day pentru că a întruchipat-o pe Billie Holiday și melodia anti linșaj, spânzurătoare și KKK: Strange Fruit!

Soul” la desene și la compozitor, regizoarea “Nomadlandului”, chinezoaica ia inclusiv pentru cel mai bun film, pentru că se poartă rulotele și săracii, (inclusiv din coreeanul “Minari” – iar cu Paraziti :)) Și cu pătrunjel!)

Frances McDormand and Chloé Zhao on the set of “Nomadland
Joshua Richards

O gură de aer și de sânge albastru: The Crown (în an cu corona!) și minunatul “Gambit al Reginei”!

The Crown” cel mai bun serial, Gillian Anderson pentru cel mai bun actor în rol secundar, Anya Taylor pentru cea mai buna actriță într-un film de televiziune: “The Queen’s Gambit” premiat pentru cel mai bun film de televiziune
Cr.: Des Willie/Netflix, CHARLIE GRAY/NETFLIX © 2020

Borat”, cu același umor îndoielnic și la această recidivă, iar Mark Ruffalo, cu un discurs citit, gata scris, gen miss univers ecologista și politician împăciuitor!

S-au scos cu Rosamund Pike și “Chiar imi pasă”!

Rosamund Pike: Golden Globe pentru cea mai bună actriță pentru rolul din I Care a Lot

În schimb lui Jane Fonda nu i-a pasat cum se îmbracă, într-un costum recondiționat și unisex!

Am regretat ca a luat doar pentru scenariu “Chicago 7“! Doar decât călătoria printre gunoaie și toalete… Dar precis personajele clienți înaintea tuturor la vaccinat! Ca să ne consolam că există destine și mai sinistre! Dar peliculele ar trebui să ne ajute să visam și nu să ne deprimăm! David Copperfield era the best! Însă nu l-au băgat în seamă! Păcat! Poate-și revin până în aprilie, la Oscar!