Featured Video Play Icon

Rebuilding Paradise

Vă invit să aflați mai multe despre documentarul Rebuilding Paradise, unul dintre cele mai izbutite și nimerite documentare pentru perioada în care ne aflăm.

În dimineața zilei de 8 noiembrie 2018, un incendiu devastator a cuprins orașul pitoresc Paradise din California. Până să fie stins, ucisese 85 de persoane, dezrădăcinase 50.000 de locuitori și distrusese 95% din construcțiile din localitate. A fost cel mai sângeros incendiu în SUA în ultimii 100 de ani — și cel mai devastator în istoria Californiei. REBUILDING PARADISE, de la regizorul Ron Howard, este o poveste emoționantă despre rezistentă unei comunități răvășite de dezastru și încercările de a recupera ceea ce s-a pierdut și a începe reinventarea și adaptarea la viitor.

REBUILDING PARADISE a fost regizat de de Ron Howard și produs de Brian Grazer, Howard, Xan Parker, Sara Bernstein și Justin Wilkes; producători executivi au fost Michael Rosenberg, Louisa Velis, Carolyn Bernstein și Ryan Harrington; a fost co-produs de Lizz Morhaim, imagine de Lincoln Else; montaj de M. Watanabe Milmore; și muzică de Hans Zimmer și Lorne Balfe.